Product / Design Industrial

More

Babagan awake dhewe

Airwheel tekad nggawa metu kabungahan teknologi.

Laku budaya kerjasama kita: "urip cerdas free"

Founded in1999, Shenzhen Forman Precision Co., Ltd. (hereinafter diarani minangka FPI) wis mesthi wis nglakoni menyang R & D lan Pabrik conectors USB, pin header, FPC, wafer, komponen automotive lan stamping / injectiion ngecor konektor liyane.

aplikasi Product

More