Производ / индустриски дизајн

Повеќе

за нас

Airwheel е посветена на доведување на радост на технологијата.

Пракса нашата култура соработка: "слободна интелигентен живот"

Основана во 1999 година, Шенжен Форман прецизен индустрија копродукции, Ltd (во понатамошниот текст како FPI) отсекогаш била извршување на R & D и производството на USB конектори, игла заглавија, FPC, нафора, автомобилски компоненти и други печат / injectiion калапи конектори.

примената на производот

Повеќе