Product / Dizajn Industrial

më shumë

Rreth nesh

Airwheel është e angazhuar për të sjellë jashtë gëzimin e teknologjisë.

Praktikojnë kulturën tonë për bashkëpunim: "jetë të lirë inteligjente"

Themeluar in1999, Shenzhen Forman Precision Industry Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë FPI) ka qenë gjithmonë e kryerjes të R & D dhe prodhimin e conectors USB, headers pin, FPC, vafer, komponentëve të automobilave dhe derdhur lidhëse të tjera vulosje / injectiion.

aplikimi i produktit

më shumë