Produk / Desain Industrial

Tambih deui

Tentang Kami

Airwheel geus komitmen pikeun bringing kaluar kabagjaan téhnologi.

Latihan budaya gotong kami: "hirup calakan bébas"

Diadegkeun in1999, Shenzhen Forman Precision Industri Co., Ltd. (hereinafter disebut FPI) geus sok geus committing ka R & D jeung pabrik conectors USB, pin headers, Urang Sunda, wafer, komponén otomotif tur stamping / injectiion molding panyambungna lianna.

aplikasi produk

Tambih deui